nl:archief2008:20080408_uitgever_bekadidact

08.04.2008 De uitgever Bekadidact van Doe Maar Mee en Bob de Bouwer bouwt en doet mee!

De uitgever Bekadidact van Doe Maar Mee en Bob de Bouwer bouwt en doet mee!
 
In februari 2008 zijn we benaderd door Ivet van der Eerden en Robert Peek van de educatieve uitgeverij Bekadidact. Zij wilden van ons weten of onze stichting geïnteresseerd is in leermiddelen.
 
Deze leermiddelen zijn gericht op het basisonderwijs voor groep 1 en 2. Het zijn sets van Piccolo Rondo Bob de Bouwer en de blauwe Doe Maar Mee koffers.
De Bob de Bouwer sets bieden de mogelijkheid om via oriëntatiespelletjes peuters en kleuters objecten te laten leren herkennen.
De Doe Maar Mee koffers worden gebruikt om via speel- en leeractiviteiten het luisteren en spreken, lezen en schrijven, de woordenschatontwikkeling en de taalbeschouwing van de kinderen te ontwikkelen.
 
Wij hebben deze schenking met open armen ontvangen. De scholen in Suriname hebben niet zo heel veel onderwijsmiddelen ter beschikking. Zeker in de binnenlanden is hier erg veel behoefte aan.
 
Ons werden door Robert Peek 437 Piccolo Rondo Bob de Bouwer sets toegezegd en van Ivet der van Eerden hebben we ruim 200 Doe Maar Mee koffers ontvangen. Fantastisch!!
Hiermee kunnen we veel goed werk doen.
 
Afgelopen donderdag, 13 maart, heeft het Centraal Boekhuis de dozen met de Bob de Bouwer sets op ons depot in Benschop afgeleverd. Twee weken eerder mochten we de Doe Maar Mee koffers ontvangen.
 
De transportkosten die hiermee gepaard gingen, heeft de educatieve uitgeverij Bekadidact voor zijn rekening genomen. Grandioos!
 
We willen uitgeverij Bekadidact vanaf deze plaats heel hartelijk danken!
 
Marion van Berkum
 
     


Gebruikershulpmiddelen