nl:archief2008:20080526_beauty_special

26.05.2008 Beauty Special

Wat is Beauty Special?
Beauty Special behandelt de gehele mens. Een betere huid begint bij balans in je lichaam. Eigenlijk dekt de term schoonheidsspecialiste niet helemaal meer de lading. Kitty van Rijn heeft zich ontwikkeld tot een gedegen huidtherapeute en vitaliteitscoach.
Beauty Special is gevestigd aan de Midvoordreef 32 te Kudelstaart, telefoon: 0297-340233.
 
Hoe zijn we met Beauty Special in contact gekomen?
Jaren geleden, ergens in 1997, had één van onze kaartenmaaksters het idee opgevat om aan Kitty van Rijn, de eigenaresse van Beauty Special, te vragen of ze mee wil helpen in de verkoop van onze kaarten. Kitty vond dit een fantastisch plan en zo is het begonnen.........
Vanaf die tijd staat er een mandje met kaarten in de behandelkamer.
 
Wat wordt er gesponsord?
Allereerst de verkoop van kaarten. Er wordt veel gebruik van gemaakt door Kitty zelf én door de klanten die voor één van de verschillende behandelingen komen. Vanaf oktober is het helemaal topdrukte omdat dan ook de kerstkaarten in de mand liggen.
Een aantal jaren geleden heeft Kitty ons gesponserd door relatiegeschenken die wij gemaakt hebben van ons af te nemen. Deze geschenken waren in de kersttijd als geste voor haar klanten bedoeld.
Toen het haar ter ore kwam dat wij ondersteuning zochten om een derde container voor Suriname mogelijk te maken, stortte zij hiervoor spontaan een gift.
Kitty is ook kunstenares, zij schildert o.a. zijden doeken. Tijdens Kudelkunst, een Kunst- en Atelierroute door Kudelstaart, toonde zij haar werk in restaurant ‘De Stoute Schoen’. Zij wilde met een deel van de opbrengst van de verkoop van haar schilderijen iets goeds doen en heeft ervoor gekozen om 10% aan Stichting Corantijn te schenken. Verder bood ze ons de gelegenheid om ook onze kaarten tijdens dit evenement te verkopen.
In één woord grandioos deze inzet van Kitty!!
 
 
We willen Kitty van Rijn van Beauty Special hartelijk danken voor haar hulp!
Door alle kansen die zij ons biedt maakt zij het mede mogelijk dat wij ons werk voor onze medemens in Suriname voort kunnen zetten. 
 
Wilt u meer weten over Beauty Special kijk dan op: www.beautyspecial-kittyvanrijn.nl
 
 
Marion van Berkum


Gebruikershulpmiddelen