nl:archief2008:20080805_kledingverkoop_in_gemeente_brownsweg

05.08.2008 Kledingverkoop in gemeente Brownsweg

Op zondag 4 augustus 2008 heeft er na de dienst een kledingverkoop van Stichting Corantijn plaatsgevonden in de gemeente Brownsweg.

De dienst werd door 99 zusters en broeders bezocht. Na de dienst werd er ruimte gemaakt in de kerk om de kledingpakketten open te maken en uit te pakken. Op deze manier konden de broeders en zusters alle kledingstukken rustig bekijken.
De verkoop van de kleding heeft ca. 600 SRD opgebracht voor de gemeentekas. De gemiddelde verkoopprijs was SRD 1,50 per kledingstuk.
Er is veel baby-, kinder- en dameskleding verkocht. De broeders hebben ook kleding aangeschaft, zij het in iets mindere mate.

Stichting Corantijn nogmaals bedankt voor het klaarmaken en versturen van deze kledingpakketten!

Namens de voorganger
Marc Lucas