nl:archief2008:20080811_spontane_actie

11.08.2008 Spontane actie

Sam Hidding uit Dalen had in de schoolvakantie haar neef Maarten Dijkstra uit Sneek te logeren. Omdat ze beiden gek zijn op knutselen hadden ze bedacht om kaarten te gaan maken voor Stichting Corantijn, waar Sam haar moeder al jaren vrijwilligerswerk voor verricht.
Deze kaarten worden normaal gesproken bij Sam in de kerk verkocht en de opbrengst wordt dan overgemaakt naar Stichting Corantijn

Samen met haar neef en moeder is ze aan de slag gegaan om genoeg kaarten te maken om een mandje mee te vullen. Al vrij snel gingen ze samen op pad om de kaarten (spontane actie) in de buurt te verkopen. Na een korte ronde in de buurt was al vrij snel hun mandje leeg en werden er weer nieuwe kaarten gemaakt. In totaal hebben de kinderen voor € 156,= aan kaarten verkocht in Dalen voor Stichting Corantijn.

Margriet Hidding