nl:archief2008:20081015_kledingverkoop_in_gemeente_alliance

15.10.2008 Kledingverkoop in gemeente Alliance

Op vrijdag 10 oktober was Priester Marc Lucas in de gemeente Alliance om een aantal zaken voor de kerk te regelen. Hij heeft toen gelijk een aantal dozen met boeken en pakketten met kleding meegenomen die hij van Stichting Corantijn had ontvangen.

Na een autorit van 45 minuten en een boottocht van circa een uur kwam Priester Lucas aan in Alliance waar men al klaar stond om de goederen in ontvangst te nemen.

De boeken zullen op maandag 13 oktober worden overgedragen aan de school.

De kledingpakketten zijn uitgepakt, meteen uitgestald en voor een zacht prijsje overgegaan naar een nieuwe eigenaar.
De verkoop heeft ongeveer SRD 300, = opgebracht.
Dit bedrag is geschonken aan de gemeentekas van Alliance om zo gemeente activiteiten te ondersteunen.

Priester Lucas is aan het einde van de dag een beetje moe maar voldaan teruggekeerd in Paramaribo met slechts een klein zakje babykleding omdat er momenteel geen baby’s zijn op Alliance.

Hartelijk dank vanuit de gemeente Alliance aan allen van Stichting Corantijn die dit mogelijk hebben gemaakt!

Marc Lucas