nl:archief2010:20100410_mannenkoor_cd_eindresultaat_verkoop

10.04.2010 Mannenkoor cd: eindresultaat verkoop

Zoals in een voorgaand artikel op onze website bericht (zie 22.09.2008 Mannenkoor cd) hebben broeders uit de gemeenten Groningen-Zuid, Winschoten en Hoogezand Gorecht op 28 oktober 2007 een cd met mannenkoorliederen opgenomen in de Nieuw-Apostolische Kerk te Hoogezand Oosterpark.

De opbrengst van deze cd komt ten goede aan Stichting Corantijn en wel voor het transport van een derde container.

Op 16 maart 2008 werd de tussenstand bekend en kon een bedrag van € 2.000 worden overgemaakt naar de rekening van de stichting.

In maart 2010 werd het eindresultaat bekend.
Er zijn in totaal 391 cd’s verkocht!

Dit resulteerde in nogmaals een storting van € 1.500,= voor hetzelfde doel, het transport van een derde container.
Het resterende bedrag van € 410,= heeft betrekking op kosten zoals drukwerk, het maken en drukken van de cd’s, afdragen BUMA/STEMRA rechten, etc.

Een gigantisch bedrag van € 3.500,= heeft dit bijzondere project opgeleverd!!

Helemaal geweldig en een grote pluim voor al diegenen die hier grote hoeveelheden vrije uren in hebben gestoken.