nl:archief2010:20101122_directe_zorg

22.11.2010 Directe zorg

Medio november 2010 is de container, die op 7 oktober jl. verstuurd is naar Suriname, gelost. In de container zaten ook een ziekenhuisbed en een po-stoel die bestemd zijn voor een zuster uit de Nieuw-Apostolische Kerk.

In april van dit jaar heeft een bestuurslid van Stichting Corantijn deze zuster thuis opgezocht om te inventariseren aan welke hulpmiddelen zij behoefte heeft. Al enige tijd wordt deze zuster thuis verzorgd door haar dochter Maria.

Een paar dagen later zijn wij, broeder Nelis Pansa, zijn zoon Jemuel en ik op pad gegaan om het bed bij haar thuis af te leveren.

Het bed moest deels gedemonteerd worden en in de slaapkamer weer in elkaar gezet worden omdat het net niet door de deur paste. Ook het pakket wat als extraatje aan het bed vastgemaakt zat was een welkome verrassing!

Erg onder de indruk van dit alles en met grote dankbaarheid zijn dit bed en het beddengoed door de familie ontvangen.

Na deze noeste arbeid stond er een lekkere maaltijd klaar. We hebben genoten van een heerlijk bord erwtensoep als dank voor de inspanning.

Bij deze wil de familie de hartelijke dank brengen aan Stichting Corantijn die dit ziekenhuisbed en toebehoren heeft geschonken.

Marc Lucas