nl:archief2011:20111214_sponsor_meerdanspeelgoed

14.12.2011 Website meerdanspeelgoed.nl wordt sponsor

Wat is meerdanspeelgoed.nl?
De website meerdanspeelgoed.nl is een klein familiebedrijf met de doelstelling om speelgoed aan te bieden tegen scherpe prijzen. In 2010 is meerdanspeelgoed.nl begonnen als een handelsbedrijf.
Naast het verkopen van zoveel mogelijk speelgoed wil men ook het maatschappelijk belang dienen. Vanaf 2012 zal jaarlijks een deel van de winst aan Stichting Corantijn worden aangeboden waarmee meerdanspeelgoed.nl een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling en kansen van kinderen en jongeren in Suriname.

Hoe zijn we met meerdanspeelgoed.nl in contact gekomen?
De eigenaren van meerdanspeelgoed.nl, de heren Geert en Jakob Draijer, hebben één van onze bestuursleden benaderd en aangeboden om ons te sponsoren.

Wat wordt er gesponsord?
Vanaf 2012 zal jaarlijks 10% van de winst van meerdanspeelgoed.nl naar Stichting Corantijn gaan.

Wat doet Stichting Corantijn hiermee?
Deze sponsoring zal besteed worden aan projecten die de leefomstandigheden van kinderen en jongeren verbeteren. Hierbij kunt u denken aan projecten op het gebied van onderwijs, op medische gebied, etc.

We willen meerdanspeelgoed.nl hartelijk danken voor deze hulp!

Wilt u meer weten over meerdanspeelgoed.nl kijk dan op: www.meerdanspeelgoed.nl