nl:archief2012:20121215_resultaat_boot_alliance

15.12.2012 Resultaat project boot voor Alliance

Op woensdag 13 december jl. heeft opziener Ruud Vis namens Stichting Corantijn de nieuwe boot voor de gemeente Alliance betaald en in ontvangst mogen nemen.

Ter plaatste werd door herder Sanredjo (voorganger van Paramaribo) de nieuwe motor op de boot geplaatst. Nog dat zelfde uur is de boot probleemloos met dienaren en zusters en broeders naar Alliance gevaren.

Aldaar werd de boot vol trots in ontvangst genomen door priester Kromosadjah en diaken Doelkarim, de nieuwe beheerders van de boot.

Na de woensdagmiddagkerkdienst voer onze diaken de broeders dienaren terug naar Alkmaar. Hij vertelde dat de motor zeer geruisloos was en weinig brandstof gebruikte. Dit laatste is van belang voor het vervoeren van toeristen.

De boot is aangeschaft door middel van een microkrediet dat door Stichting Corantijn is verstrekt. Een mooi resultaat.

Ruud Vis