nl:archief2013:20130310_container_maart_2013

10.03.2013 De eerste container van 2013!

Donderdag 7 maart hebben we de eerste container geladen van 2013. Met heel veel vreugde kijken we op deze dag terug.

Vanuit verschillende delen van het land hebben broeders en zusters weer de moeite genomen om naar Benschop af te reizen om te komen helpen. We waren met 37 man/vrouw.
Zusters en broeders kwamen uit de volgende gemeenschappen:
Veendam
Heereveen
Hoogezand
Alkmaar
Utrecht
Zeist
Rotterdam
Hilversum
Gorinchem
Dordrecht
Amersfoort
Veenendaal
Dit is toch klasse, echt GRANDIOOS!!!

Velen trotseren een lange rit met vaak ook veel files, dan wordt er keihard gewerkt met heel veel vreugde en plezier en daarna wordt de reis weer terug naar huis aanvaard waarbij sommigen twee tot drie uur moeten rijden.
Dit zijn toch allemaal “KANJERS!”

We hebben hulpgoederen geladen voor het NATSJ-huis, de Mr. Huberstichting, de Esther Stichting, Huize Ashiana, Huize Albertine, Matoekoe, evenals verschillende ziekenhuizen, scholen en RGD’s, tevens voor verschillende gemeenschappen en dorpen in het binnenland.

Het weer was prachtig, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. We mochten alles weer droog inpakken en als dan in de avond de regen naar beneden komt maakt het je blij dat de Lieve God ons weer zo nabij is geweest dat het overdag droog was.
Dankbaar zijn we voor de vele hulp, de grandioze sfeer, voor de lach en de grol die constant klinkt, dat op deze wijze deze grote klus weer geklaard kon worden.
Ook heel fijn dat onze dap i.r Theo de Bruijn en de opziener Ruud Vis ook de moeite hebben genomen om te komen helpen.

Wederom was er weer een grote doos met fruit van de “buurt super” Vers-markt Jan Jongerius in Hilversum. Hij vindt dat we met elkaar zo’n geweldig werk doen dat hij ons elke keer weer verwent met het heerlijkste fruit, KLASSE!!!
We hebben met elkaar echt weer een geweldige dag gehad!

Clara Anbeek