nl:archief2013:20130630_knipactie_dortmund

30.06.2013 Actie 'Geknipt voor Corantijn'

Tijdens de kerkdagen in Dortmund, gehouden wegens het 150-jarig bestaan van de Nieuw-Apostolische Kerk, heeft Samantha Nijkamp uit de gemeente Apeldoorn haar vaardigheden in dienst gesteld van Stichting Corantijn.

Samantha is kapster van beroep en had een ludieke actie bedacht.

Op een goed zichtbare locatie in de hal waar diverse kerkdistricten en organisaties zich presenteerde werd een kappersplek ingericht. Dit was vlakbij ‘Holland House’, de plek waar de jeugd uit Nederland huisde.

Bezoekers konden hun haren laten knippen. Maar dat niet alleen….
In aanvulling op de knipbeurt had men de keuze om het kerkembleem met oranje verf op de haren te laten spuiten.
Door de grote doorloop was er constant klandizie en kon er non-stop worden geknipt van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag.

Medio juni 2013 mocht opziener Ruud Vis, bestuurslid van Stichting Corantijn, een cheque van € 400,- van Samantha in ontvangst nemen.

Samantha, hartelijk dank voor deze actie met dit geweldig resultaat!