nl:archief2014:20140228_hohe_messe

28.02.2014 Resultaat Kerkconcerten actie

In samenwerking met Kerkconcerten Nederland werd Stichting Corantijn een concertactie aangeboden. Relaties, vrijwilligers en een ieder die verbonden is of zich verbonden voelt met onze stichting mocht tegen een gereduceerd tarief de Hohe Messe van Bach bezoeken.

De kerkconcerten werden op bijzondere locaties gehouden:

Zuiderkerk 7 februari in de Zuiderkerk te Amsterdam Nicolaikerk 8 februari in de Nicolaikerk te Utrecht
Sint-Joriskerk 21 februari in de Sint-Joriskerk te Amersfoort Sint-Vituskerk 23 februari in de Sint-Vituskerk te Hilversum

Voor aanvang van een aantal concerten is een promotiefilm vertoond over Stichting Corantijn. Bij onze stand konden bezoekers artikelen kopen en informatie over ons krijgen.
Tijdens de pauze en na het concert mochten we met de collectebus rondgaan.

Martin van der Heide en Leo Dirven namen voor Stichting Corantijn de eerste twee concerten voor hun rekening en ondergetekende en Teus Anbeek de laatste twee.

Wat een geweldig orkest en koor, het Residentie Kamerorkest & Koor, en solisten.
Het koor en orkest werden geleid door dirigent Peter Gaasterland. De jonge solisten waren sopraan Deborah Cachet, alt Eline Welle, tenor Emilio Aguilar en bas Philip Barkhudarov.

We vonden het een groot feest om dit van zo dichtbij mee te mogen maken!

In totaal mochten we € 277,72 aan giften en verkoop van artikelen ontvangen.
We willen de organisatie van Kerkconcerten Nederland bedanken dat wij hieraan deel mochten nemen.