nl:archief2014:20140831_actie_rugzak_met_inhoud

ACTIE: Rugzak met Inhoud

Stichting Corantijn wil kinderen helpen dat ze in het schooljaar 2015 goed voorbereid naar school gaan door hen een rugzak met schoolmaterialen te geven.
De ouders hebben daar vaak het geld niet voor en de scholen hebben een groot gebrek aan materialen.

U kunt de benodigde artikelen na overleg met ons secretariaat (secr.corantijn@nak-nl.com) tot uiterlijk zondag 2 november 2014 inleveren. In uw mail graag de hoeveelheden en uw telefoonnummer vermelden.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

De materialen worden in ons depot te Benschop uitgezocht en gelijkelijk verdeeld over de rugzakken. Met de container van maart 2015 vindt het vervoer van het schoolmateriaal naar Suriname plaats.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf artikelen te kopen? Dan doen wij dit graag voor u. U kunt hiervoor een donatie doen op rekening NL76RABO0302200150 t.n.v. Stichting Corantijn te Amersfoort o.v.v. ‘Rugzak 2014’.

Wilt u meehelpen? Dan kunnen we heel veel kinderen blij maken.
Het zou geweldig zijn als kinderen in Nederland samen met u inzamelen!

U kunt de rugzakken samen met de kinderen van (zondags)school inzamelen.
Of bijvoorbeeld met hobbyclub, buurthuis, ondernemers en natuurlijk uw eigen (kerk)gemeenschap.