nl:archief2014:20141020_goede_doelen_week_loysder_hoek

20.10.2014 GOEDE DOELEN WEEK PCB Loysder Hoek

Het is feest om te geven!
Op maandag 29 september startte de jaarlijkse goede doelen week. Dit jaar koos Protestant Christelijke basisschool Loysder Hoek uit Leusden Stichting Corantijn uit als goed doel en dan met name onze actie `Rugzak met Inhoud`.

In de goede doelenweek startte op 1 oktober ook nog eens de Kinderboekenweek, die alweer 60 jaar bestaat. Daarom was het thema “Feest!”. De kinderen mochten deze week hun lievelingsboek mee naar school nemen en ook Surinaamse spulletjes waren welkom.
In de hal stond een grote doos waar de kinderen lege petflessen in konden doen. Het statiegeld van deze flessen is aan Stichting Corantijn geschonken.

In totaal hebben de kinderen € 501,61 opgehaald. Helemaal geweldig!
Hiervan mogen we rugzakken en schoolspulletjes voor de genoemde actie aanschaffen.

Op donderdag 9 oktober is van 18.30 -19.30 uur het Goede Doelen project op feestelijke Surinaamse wijze afgesloten met een loterij, een straattheater, spelletjes en Surinaamse hapjes en drankjes.

De prijzen voor de loterij, waardebonnen, zijn door plaatselijke winkeliers beschikbaar gesteld. Ook hun willen wij bedanken voor het mede mogelijk maken van het slagen van dit project.