nl:archief2014:20141231_activiteiten_eindhoven_2014

31.12.2014 Activiteiten Corantijn in kerkgemeente Eindhoven

Al meer dan tien jaar geleden zijn we begonnen met het maken en verkopen van kaarten.
Na verloop van tijd kregen de kaarten gezelschap van kleine, zelfgemaakte spulletjes.
Nu zijn we zover dat we drie keer per jaar in onze kerkgemeente een ‘winkeltje’ hebben waar de meest uiteenlopende spulletjes worden verkocht.

Het grootste deel wordt nog steeds zelf gemaakt. Het assortiment breidt zich uit want steeds meer creatieve zusters en broeders bieden spulletjes aan die we mogen verkopen.
Ook de ‘feestartikelen’, die we met Kerst en met Pasen aanbieden, vinden gretig aftrek bij de zusters en broeders.

Iedere kerstviering houden we een verloting waarbij de hoofdprijs een deken van quilt-werk is.
Aan die deken wordt zo’n beetje het hele jaar gewerkt.
De loten worden grif gekocht, want iedereen wil die mooie prijs natuurlijk winnen!

Zo hebben we vorig jaar weer een mooi bedrag voor Stichting Corantijn bijeen gebracht met onze kerkgemeente en ook voor dit jaar zijn we al weer enthousiast plannen aan het maken.

Vriendelijke groet,
De ‘Corantijnzusters’ van Eindhoven