nl:archief2015:20150204_studieondersteuning_regillia_pansa

04.02.2015 Studieondersteuning werpt vruchten af

In het verleden heeft Stichting Corantijn een aantal studentes ondersteund in het bekostigen van hun studie. De financiƫle ondersteuning vond voor een deel plaats in de vorm van een microkrediet.

Eind juni 2014 heeft de laatste van deze studentes, Regillia Pansa, voor haar HBO opleiding Management Economie & Recht aan de FHR School of Business in Suriname de afstudeerscriptie ingeleverd.

Op 3 juli jl. mocht ze haar bul in ontvangst nemen.

De HBO opleidingen die FHR School of Business aanbiedt zijn in Nederland officiƫle bachelor opleidingen van de wettelijk erkende instelling Inholland Select Studies. Na het voltooien van deze studie heeft men het recht om de titel Bachelor te voeren. Regillia heeft hiermee een graad behaald die internationaal erkend is.

Wij wensen haar veel succes toe in haar toekomstige loopbaan.