nl:archief2015:20150612_scnl_in_goodiebag

12.06.2015 Stichting Corantijn in een goodiebag!

Afgelopen zaterdag, 6 juni, presenteerde @Hipp uit Dalen (Drenthe) zich samen met Me Factory Yogastudio bij de yogastudio in Emmen.

@Hipp verzorgde een Hippe Vintage High Fashion en Yoga Fashion Modeshow en de yogastudio verzorgde demonstraties Aerial Yoga en Body Balance.

De eerste 100 bezoekers ontvingen een goed gevulde goodiebag waaraan een groot aantal ondernemers iets hebben bijgedragen. Een juwelier en het theater hadden zelfs in een aantal goodiebags een extra leuk cadeau verborgen.

@Hipp is vaste sponsor van Stichting Corantijn en heeft het mogelijk gemaakt dat ook onze flyer in de goodiebag is meegegeven aan de gelukkige ontvangers. Wie weet wat hier nog voor onze stichting uit voortkomt….

Een ontzettend leuke actie @Hipp, waarvoor dank!