nl:archief2015:20150807_benschop_laatste_container

07.08.2015 Voorbereiden laatste container vanaf Benschop

Afgelopen donderdag zijn onze vrijwilligers weer gestart met hun werkzaamheden voor de container die in oktober as. naar Suriname verstuurd wordt. Dit zal de laatste container zijn die vanaf ons depot in Benschop vertrekt omdat de grond waarop ons depot staat wordt verkocht.

Er wordt door een ieder hard gewerkt om de schuren leeg te maken.
En dat bij de tropische temperaturen die er deze dag heersten….

Aan de start van deze laatste keer voorbereiden was er rond koffietijd heerlijke vlaai.

Een deel van ons bestuur was aanwezig om ons te informeren over de toekomst van ons depot, waar staan we en waar zijn we mee bezig.

Roma Flier had voor ons allemaal een voortreffelijke Surinaamse lunch verzorgd.
We hebben genoten van de saoto, de broodjes pom en de broodjes kip-kerrie met glaasjes Fernandes in de kleuren van de Surinaamse vlag!
saoto.jpg

Al deze heerlijkheden waren er niet omdat de aanstaande sluiting van ons depot in Benschop als een feestje voelde, maar om eens extra onze waardering uit te spreken over al het werk dat deze vrijwilligers al vele jaren op deze plaats hebben verzet en momenteel nog steeds verzetten.