nl:archief2015:20151231_18_jaar_kaartenverkoop

31.12.2015 18 jaar kaartenverkoop en meer!

Sinds 1998 maakt Vers-markt Jan Jongerius te Hilversum het mogelijk dat zijn klanten de kaarten van Stichting Corantijn, die door onze vrijwilligers in heel Nederland gemaakt worden, kunnen kopen.
De verkoop verliep zo voorspoedig dat er werd besloten om het rek met de ‘Halmark’-kaarten te verwijderen en alleen nog maar ‘onze’ kaarten in de winkel aan te bieden.

De opbrengst hiervan heeft jaarlijks een deel van de transportkosten van een container gedekt.

Sinds een paar jaar loopt echter de verkoop van de kaarten zodanig terug dat is besloten om, na 18 jaar!, per 1 januari as. hiermee te stoppen.

Naast de kaartenverkoop schonk Vers-markt Jan Jongerius drie keer per jaar een grote doos met vers fruit. Dit deelden we uit aan onze vrijwilligers op de dagen dat we onze container aan het laden waren.

We hebben gisteren Jan en zijn team bedankt voor hun jarenlange trouwe ondersteuning.

Clara Anbeek en Marion van Berkum