nl:archief2017:20171010_inhoud_mei_containers_gelost_en_verdeeld

10.10.2017 Inhoud mei containers gelost en verdeeld

De goederen die Stichting Corantijn eind mei 2017 met twee containers naar Suriname heeft verstuurd zijn eind juni aangekomen in de haven van Paramaribo.

Na inklaring zijn de containers met een vrachtwagen naar onze containeropslagplaats te Welbedacht, voorheen La Solitude genoemd, gebracht. Hier zijn de containers uitgepakt.

In de afgelopen tijd zijn de goederen gesorteerd over de zes opslagcontainers. In deze vaste containers zijn dit jaar rekken aangebracht zodat het mogelijk is dozen en pakketten die op naam staan bij elkaar te zetten.
Dit scheelt een hoop zoekwerk op het moment dat er goederen worden opgehaald door een organisatie.

Hieronder een fotoverslag over het overhandigen van de geschonken materialen.

RGD Zanderij: Max Bado: Rob Jansen: PCS: VSO Flora: AZP: Kinderdagverblijf 't Arkje:

Huize Ashiana:

Sint Vincentius Ziekenhuis:

Stichting Double Positive:

Esther Stichting: Stichting Witsantie Educatief Centrum:
Huize Albertine: Stichting MijnZorg:
Stichting Prasoro: Kinderhuis Leliƫndaal:
Stichting Matoekoe: Mw. v.d. Kust:
Stichting Bureau Dak- en Thuislozen: Stg Stomazorg Suriname: