nl:archiefresterend:20061003_bedankjes_uit_suriname_kindertehuis_samuel

03.10.2006 Bedankjes uit Suriname: Kindertehuis Samuel

Kinderhuis Samuel, vangt 25 kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar, waarvan de ouders niet in staat zijn om voor ze te zorgen. Veelal zijn het kinderen die verwaarloosd zijn, wezen en halfwezen.

Kinderhuis Samuel bestaat dit jaar 40 jaar en wordt ook al 40 jaar gerund door Mw. Lammy Krol, Lammy is inmiddels 72 jaar. Gelukkig heeft ze sinds 14 jaar hulp van Tineke Glas. En vooral niet te vergeten van Dirk, die als vrijwilliger kwam en bleef, inmiddels 4 jaar en in zijn ééntje het kinderhuis renoveert met giften uit Nederland.

Wij hebben het kinderhuis kunnen helpen met:
- schoolbenodigdheden
- kleding
- speelgoed
- kinderboeken
- luiers
- linnen- en beddengoed
Kinderhuis Samuel Schrijft:
We willen u heel hartelijke dank zeggen voor de dozen die we van u ontvingen.
Wat een mooie spulletjes, speelgoed boeken en kleding.
We zijn er heel blij mee, alles heeft al z’n bestemming.
We waarderen jullie hulp en inzet, er is veel werk aan vooraf gegaan en veel voorbereiding.
Hier gaat alles goed, we hebben veel regen maar niet te veel.
Heel hartelijke groeten van ons allen.
Tineke Glas

Na 2 maanden volgt het volgende briefje!
Heel hartelijk dank voor de schoolbenodigdheden die we via de Mr. Huber Stichting hebben ontvangen. Natuurlijk zijn we hier blij mee. We waarderen uw inzet voor ons huis.
Heel hartelijk dank namens ons huis
Tineke Glas