nl:archiefresterend:20061009_bedankjes_uit_suriname_shri_-_krisna_school

09.10.2006 Bedankjes uit Suriname: Shri - Krisna school

Shri - Krisna school, een Hindoestaanse, zogenaamde arme school.
De school heeft vorig jaar van Stichting Kamaga verf geschonken gekregen en tijdens de zomervakantie hebben de leerkrachten de hele school opgeschilderd. Tevens heeft St. Kamaga gezorgd voor schoolmeubilair. Toen men klaar was met schilderen en het schoolmeubilair stond was men enorm blij en trots op het resultaat. Helaas had men nog geen tafels en stoelen voor de leerkrachten om te kunnen vergaderen.

Stichting Corantijn heeft voor deze tafels en stoelen kunnen zorgen en tevens voor schoolmaterialen.

De Shri - Krishna school schrijft:

Veel bladeren minder vruchten
Dat is de wijsheid van de natuur
Weinig woorden maar zichtbare daden
Dat is de wijsheid van Stichting Corantijn

Middels deze hebben wij; schoolleiding, personeel, leerlingen en kleuters, de eer U van Harte te bedanken voor de stoelen, tafels en schoolbenodigdheden die wij hebben mogen ontvangen.
Wij wensen U het beste met Uw sociaal werk en zullen zeker goed gebruik maken van de ontvangen spullen.
Indien mogelijk gaarne vervolging van soort gelijke acties naar onze school toe.

God Krishna zegene U.

De schoolleiding, leerkrachten