nl:nieuwsitems:20160321_open_dag_was_een_feest

21.03.2016 Opening en Open Dag nieuwe depot in Lelystad

Na een aantal maanden met een hoop mensen flink de schouders eronder gezet te hebben was de verbouwing van ons nieuwe depot gereed. Het was tijd voor een feestje.

Zaterdag 19 maart jl. werd, naast de nationale vlag en de medegebruikers van het pand , onze vlag gehesen en alles klaargezet om onze gasten te ontvangen.
Naast het gereedmaken van allerlei zaken voor de inwendige mens stond er een presentatie te draaien en er was een verkooptafel ingericht.

We mochten meer dan 80 bezoekers ontvangen die samen met ons een echt ‘Corantijn’-gebakje hebben opgepeuzeld. Het was hierna tijd voor de officiële opening.

Na een welkomstwoord door Peter Koerts Meijer, onze depot verantwoordelijke, verrichtte de heer Bart Fokkens, secretaris bij Stichting Suriflevo en voormalig eigenaar van het pand, na een toespraak de openingshandeling.

VIDEO OPENINGSHANDELING

Onder een hoop gejuich werd de ballon doorgeprikt en, na het doorknippen van het VIP-lint, werd de deur naar de containerstandplaats door hem geopend.

Daarna gingen Bart Fokkens en Peter Koerts Meijer naar de ingang van ons depot om gezamenlijk daar de deur te openen. Alle genodigden volgden en gezamenlijk hebben we de presentatie over Stichting Corantijn en onze depotruimten bekeken.

Ondertussen werden drankjes en hapjes geserveerd.

Van Stichting Erf en van onze buren, B&B Door’s Logies, mochten we een financiële donatie ontvangen.
Meerdere bezoekers hadden bloemen voor ons meegenomen.

Meehelpen in het depot met sorteren en inpakken kan op alle dinsdagen tussen 10:00 – 15:00 uur.
Graag wel van te voren aanmelden bij Piet Kruk, tel. 06-15323868.
In de maand december is het depot gesloten.

Het was een geweldige dag!
Bedankt allemaal voor jullie bezoek en bijdragen, we hebben het zeer gewaardeerd.

Namens het hele bestuur,