nl:nieuwsitems:20160401_resultaat_rugzakactie

01.04.2016 Resultaat actie ‘Rugzak met Inhoud’

In 2015 hebben we de actie ‘Rugzak met Inhoud’ gehouden om zoveel mogelijk kinderen een goed gevulde rugzak mee te geven in hun nieuwe schooljaar.
We kunnen zeggen dat dit door uw grandioze inzet voor de schoolkinderen in Suriname goed gelukt is.

Van de jeugd uit Tilburg ontvingen we ook een paar foto’s van de door hun ingezamelde goederen.

Er is hard gewerkt door onze vrijwilligers om al het ontvangen schoolmateriaal te sorteren en gelijkelijk te verdelen over de rugzakken zodat ieder kind dezelfde hoeveelheid materiaal ontvangt.
Daarna zijn de gevulde rugzakken verpakt in kartonnen dozen.
In totaal mochten we 104 overvolle dozen vullen en vervoeren.

U heeft het met uw hulp mogelijk gemaakt dat er heel veel kinderen blij zijn gemaakt.

Dank u wel voor de grandioze wijze waarop u Stichting Corantijn helpt!
De schoolkinderen kunnen nu met goed en met genoeg leermiddelen op school aan de slag.
Dat maakt het voor de kinderen, hun ouders en leraren een stuk makkelijker.