nl:nieuwsitems:20160715_remes_jabini_winnaar_laptop

15.07.2016 Remes Jabini 1ste winnaar

Begin dit jaar is er door een sponsor in Nederland een wedstrijd uitgeschreven voor studenten in Suriname.
Door het vertellen van een goed verhaal, waarom ze zo graag studeren, hadden ze de kans om een laptop te winnen.

Remes Jabini, die mijnbouw studeert op het NATIN in Paramaribo, had hier wel oren naar.
Hij klom in de pen en heeft een goed verhaal neergezet waarom deze laptop een verschil gaat maken in het uitvoeren van zijn studie en leven. Daarnaast heeft hij iets over zijn leven verteld en ook wat zijn droom in de toekomst is.

De moeite die hij hiervoor heeft gedaan is beloond: Remes is de eerste student die dit jaar de laptop heeft gewonnen!

Begin juni dit jaar is de laptop met toebehoren door Stichting Corantijn aan hem overhandigd.
Proficiat Remes, we zijn superblij voor je.