nl:nieuwsitems:20160731_tour_de_kwakel

31.07.2016 Tour De Kwakel was een feest!

Vast wel eens van de Tour de France gehoord?
Een groep enthousiaste Kwakelaars probeert sinds 1956 (ja, u leest het goed) ook tot topprestaties te komen. Tijdens de Tour De Kwakel voorspelt men de uitslagen van elke touretappe.

Vrijdagavond 29 juli jl. vond de feestelijke prijsuitreiking plaats in het Tourhome in De Kwakel. Hierbij mag ieder jaar een goed doel zich komen voorstellen. Dit jaar heeft men Stichting Corantijn hiervoor uitgenodigd.

Op tafel stond de ‘goede-doelen-doos’. Hier werden de niet opgehaalde geldprijzen en vrijwillige donaties in gedaan.
Het was een super gezellige en lange avond!

Hoeveel er was opgehaald werd die avond nog niet bekend gemaakt. Iedere deelnemer heeft een lijstje met door ons benodigde goederen mee naar huis gekregen. Hier werd door menigeen enthousiast op gereageerd.
Dat er de komende tijd veel Kwakelaars aan de slag gaan om hun zolder en kasten op te ruimen is ons wel duidelijk geworden.

Zondag 31 juli is Stichting Corantijn door Marga Kouw van Tour De Kwakel uitgenodigd voor een gezamelijk interview in het programma ‘Info Sportief’ van Radio Rick FM.

Tijdens dit gesprek, waarin Stichting Corantijn uitgebreid aan de orde kwam, is de opbrengst bekend gemaakt. De ‘goede-doelen-doos’ is live overhandigd en had een inhoud van € 275,75.
Wat een geweldig resultaat!

Alle tourdeelnemers, en speciaal Marga Kouw voor haar geweldige inzet om dit allemaal mogelijk te maken, hartelijk dank.

Het bedrag zal gebruikt worden voor het transport van de jaarlijkse 3e container.