nl:nieuwsitems:20170105_schoolmeubilair_onderwijsproject_suriflevo

05.01.2017 Schoolmeubilair onderwijsproject SuriFlevo

Door een tip van onze vaste sponsor, Lijstenmakerij & Restauratieatelier De Inlijsteraar, werden we geattendeerd op een tweet van Ondernemersvereniging Amstelveen. Deze tweet gaf aan dat de International School of Amsterdam 80 tafeltjes en 80 stoeltjes voor de liefhebber aanbood.

Wij hebben hier direct actie op ondernomen en een afspraak met de directeur gemaakt.

Na ons gesprek werden de International School of Amsterdam en Stichting Corantijn succesvol gelinkt.

Donderdag 4 januari jl. mocht het meubilair worden opgehaald.

Het schoolmeubilair zal voor het onderwijsproject, waarin Stichting Corantijn en Stichting SuriFlevo samenwerken, worden gebruikt. In de container van februari/maart dit jaar zal het naar Suriname vervoerd worden.
Zodra een school in een dorpje in het binnenland is opgeknapt worden de benodigde tafels en stoelen daar naar toe gebracht.