nl:nieuwsitems:20170220_corantijnmiddag_in_limburg

20.02.2017 Corantijnmiddag in Limburg

Afgelopen zondag was het hele district Sittard uitgenodigd voor de Corantijnmiddag.

De kerkgemeente Landgraaf was gevraagd om hier gastvrouw/heer voor te zijn.

Om 14:30 uur liep de zaal vol. Oudste Ger Weening opende de middag.

Ondergetekende nam hierna het stokje van hem over en vertelde aan de hand van een presentatie over het werk dat Stichting Corantijn de afgelopen twee jaar zoal heeft verricht. Ook werd er een blik in de toekomst geworpen.

Na de presentatie werden door het mannenkoor van Landgraaf en het gezamenlijk gemengd koor van Kerkrade en Landgraaf enkele liederen ten gehore gebracht.
Helaas had de griep toegeslagen in het gospelmannenkoor uit Kerkrade, waardoor er te weinig koorleden waren om ook van zich te laten horen.

Aan het einde van de middag kon iedereen plaatsnemen aan de koffietafels waar druk gepraat en, niet te vergeten, gesmuld werd van de overheerlijke vlaaien.

Als kers op de taart werd aan Stichting Corantijn een envelop met inhoud overhandigd.
Die middag was door middel van een vrijwillige bijdrage € 400,70 opgehaald.

Heel erg bedankt voor deze schenking!