nl:nieuwsitems:20170512_seniorenbijeenkomst_rotterdam

12.05.2017 Seniorenbijeenkomst Rotterdam

Een week geleden mocht Stichting Corantijn zich in een warm bad onderdompelen bij de senioren in het district Rotterdam.

Op deze bijzondere dag, 5 mei, Bevrijdingsdag, kwamen ongeveer dertig senioren samen in het gebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk te Rotterdam.

Gezamenlijk hebben we de bevrijding herdacht en gevierd.
Ook zijn ervaringen uit die tijd met elkaar gedeeld.

Stichting Corantijn heeft in een presentatie verteld over het werk dat ze laatste twee jaar heeft verricht in Suriname waarop enthousiast aanvullingen werden gegevens als men iets herkende.
Een aantal van de aanwezigen heeft zich in het verleden als fitte V.U.T.-ter voor Stichting Corantijn in Suriname ingezet. Anderen uit de groep waren jarenlang als vrijwilliger werkzaam in ons voormalig depot te Benschop.
Smakelijke verhalen kwamen los, en er is wat afgelachen.

In de presentatie werd ook informatie gegeven over de projecten waaraan momenteel wordt gewerkt in Suriname.

Na gebak, hapjes en drankjes ging een ieder weer op pad.
We mochten € 37,50 in de collectebus ontvangen.

Dank aan de organisatie en de gevers.
Het was genieten!