nl:nieuwsitems:20170927_resultaat_actie_rugzak_2017

27.09.2017 Schoolmateriaal grif gegeven

In de maanden maart t/m juni, en voor sommige actievelingen zelfs t/m augustus, is de actie ‘Rugzak met Inhoud’ in Nederland gehouden.

Stichting Corantijn voelt zich overweldigd door uw enthousiasme!
Niet alleen binnen de Nieuw-Apostolische Kerk is grif gegeven, ook winkels en bedrijven hebben zich voor deze actie ingezet.

In totaal zijn er 82 dozen met daarin 840 rugzakken en 15 grote dozen met los schoolmateriaal ingepakt.
Daarnaast is € 3.645,02 op onze rekening ontvangen waarmee in de komende tijd schoolmateriaal wordt aangeschaft.

Hartelijk dank namens alle kinderen!

De basisschoolleerlingen ontvangen een goed gevulde rugzak met daarin genoeg materiaal voor het hele schooljaar.
De voorraadkasten van hun scholen worden gevuld met schoolbenodigdheden zodat er voor de eerstkomende tijd genoeg aanwezig is.
Ook worden rugzakken en schoolmateriaal in onze Gi Makandra Winkri tegen zeer gunstige prijzen aangeboden zodat minder draagkrachtige gezinnen dit voor hun kinderen kunnen aanschaffen.

De actie is dan wel afgelopen, maar schoolmateriaal blijft nodig.
U kunt nog steeds materiaal of geld, o.v.v. 'Rugzak met Inhoud', voor deze actie doneren.
Onze video laat u weten waar, naast de andere schoolbenodigdheden, extra behoefte aan is.
Stichting Corantijn wil kinderen op basisscholen blijvend ondersteunen.