nl:nieuwsitems:20180305_goederen_4e_container_2017_verdeeld

05.03.2018 Goederen 4e container 2017 verdeeld

Medio november 2017 is deze container in Nederland gevuld en vertrokken naar Suriname.
Een paar dagen voor de kerst kwam de container in de haven van Paramaribo aan.

De inklaring verliep zo vlot dat drie dagen voor Kerstmis de container klaar stond om naar Welbedacht te vertrekken.

Voordat dit gebeurde is eerst de ambulance, die Stichting Corantijn ook deze keer voor Stichting Sur-Cad naar Suriname vervoerde, uitgeladen. Aangezien er door ons geen lucht wordt vervoerd hadden de depotvrijwilligers de ambulance volgestopt met allerhande goederen. Deze moesten eerst worden overgeladen in de container voordat de ambulance weg kon rijden en de container richting Welbedacht in Commewijne vertrok.

Bij aankomst in Welbedacht was het inmiddels donker geworden. Maar dat deerde niemand.

Er werd een warme maaltijd gegeten en begonnen met het uitladen van de container.
Wat een kanjers!

Hieronder een fotoverslag van het overhandigen van de geschonken materialen en de hiervoor ontvangen bedankbrieven:

RGD Zanderij: Mw. v.d. Kust: Chevania-Sriann Rowongso: Stichting Matoekoe: Stichting MijnZorg: St. Vincentius Ziekenhuis:
201704 201704 201704 201704 201704