nl:nieuwsitems:20180521_container_2_2018

21.05.2018 Container 2 van 2018 onderweg

De tweede container van 2018 ia alweer vol.
Dank aan al diegenen die hierbij hebben geholpen!

Alle ontvangen (medische) hulpgoederen zijn door ons team in het depot te Lelystad uitgezocht en verpakt.

Twee weken geleden was het dan zover, er kon geen pakje meer bij.
Het zat vol, de deuren konden worden gesloten.

De container is van het depot opgehaald en staat nu op de boot richting Suriname om weer heel veel mensen blij te maken. En dat is nodig, want de kosten rijzen daar de pan uit voor de iedereen.
De inflatie is de afgelopen vijf jaar met zeker 100% gestegen. Hierdoor zijn levensmiddelen alsook het openbaar vervoer bijna onbetaalbaar geworden.

Kortom: Suriname zit echt in een diepe crisis en wordt nu al tot de armste landen van de wereld gerekend.

Wilt u ons helpen om het transport van goederen naar Suriname mogelijk te maken, stort dan een bijdrage op:
IBAN NL76RABO0302200150 t.n.v. Stichting Corantijn te Amersfoort en o.v.v. 3e container

Ook hierin is uw hulp hard nodig!