nl:nieuwsitems:20181002_benefietconcert_in_sneek

02.10.2018 Spectaculair benefietconcert in Sneek

Op zondag 30 september 2018 werd een zang- en muziekmiddag gehouden in Sneek-Stadsfenne ten behoeve van Stichting Corantijn.

Er waren verschillende koren aanwezig die een bijdrage leverden aan dit benefietconcert: een gemengd koor, mannenkoor, jeugdkoor en er werd gemusiceerd op orgel en fluit.

Halverwege het concert werd er een PowerPoint presentatie getoond over het werk van de stichting, vanaf de verwerking van hulpgoederen in hun depot in Lelystad tot de distributie van de goederen in Suriname.

Na afloop konden de bezoekers genieten van een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekker erbij.

De bezoekers van deze middag gaven gul, er werd een donatie geteld van € 355,-
Daar bovenop werd door het mannenkoor van district Leeuwarden van de Nieuw-Apostolische Kerk een genereuze schenking aan Stichting Corantijn gedaan van € 315,-
Wat een spectaculair resultaat heeft deze muzikale middag opgeleverd, in totaal mocht Stichting Corantijn het mooie bedrag van € 670,- ontvangen.

Iedereen die tijd, inzet en talent heeft gestoken in het tot stand komen van deze middag: heel hartelijk dank!

Klaas Ruward