nl:sponsors:vers-markt_jan_jongerius

Vers-markt Jan Jongerius

jan_jongerius_001.jpg In Hilversum staat op de hoek van de Piet Heinstraat en de Tjerk Hiddesweg de gezellige Buurtsuper; Vers-markt Jan Jongerius.

Sinds mei 1998 verkoopt deze supermarkt „onze” zelfgemaakte kaarten t.b.v. Stichting Corantijn, dit heeft al een grote bijdrage geleverd aan de financiële middelen van de stichting. Sinds mei 1998 is er al voor € 2.847,09 aan kaarten verkocht, dat is een gemiddelde van € 36,04 per maand.

De mand met kaarten staat vlakbij de kassa naast het rek met „Halmarkkaarten”, de caissières prijzen bij de klanten de zelfgemaakte kaarten aan en houden zelf bij of deze weer aangevuld moeten worden.

We zijn Jan en zijn team dankbaar voor de mogelijkheid die hij ons biedt om de kaarten te verkopen zodat we op deze wijze de stichting kunnen ondersteunen. U kunt de Vers-markt van Jan een virtueel bezoek brengen op www.janjongerius.nl