en:nieuwsitems:20190119_loods_gebouwd_op_welbedacht

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

en:nieuwsitems:20190119_loods_gebouwd_op_welbedacht [22-04-2019 21:00]
surimar59 aangemaakt
en:nieuwsitems:20190119_loods_gebouwd_op_welbedacht [03-12-2019 22:57] (huidige)
surimar59
Regel 3: Regel 3:
 In front of the terrain in Welbedacht -where the houses were built- several colourful containers are placed.\\ In front of the terrain in Welbedacht -where the houses were built- several colourful containers are placed.\\
 These are being used as storage for Stichting Corantijn.\\ These are being used as storage for Stichting Corantijn.\\
-This is not a nice sight for the residents of the homes and visitors of the shop, that is situated at the beginning of the terrain.+This is not a nice sight for the residents of the homes and visitors of "​Makandra"​, that is situated at the beginning of the terrain.
  
 To improve the situation we came up with a plan to build a warehouse.\\ To improve the situation we came up with a plan to build a warehouse.\\

Gebruikershulpmiddelen