nl:nieuwsitems:20190708_schoolmeubilair_bij_isa_opgehaald

08.07.2019 Schoolmeubilair bij ISA opgehaald

De International School of Amsterdam (ISA) benadert Stichting Corantijn regelmatig met de vraag of zij geïnteresseerd is in meubilair en andere materialen. Zo ook deze keer.
Door de grote hoeveelheid stelde de school voor om een container op hun terrein neer te zetten zodat het niet eerst naar ons depot in Lelystad hoeft te worden gebracht.
Een geweldig mooi aanbod waar wij graag gebruik van maken.

Daarnaast heeft men een aantal werkstudenten gevraagd om aanwezig te zijn voor het sjouwen van het meubilair vanuit allerlei hoeken in de school. De International School of Amsterdam beslaat namelijk een gigantisch grote oppervlakte verdeeld over meerdere verdiepingen.Voor het zo effici├źnt mogelijk laden van een whiteboard zijn wel een paar mannen nodig.


Na het tillen klinkt er een goedkeurend geluid!

En er wacht ons nog een verrassing.
Tijdens het laden van de container door onze vier vrijwilligers werd de vraag gesteld of er voor de op te knappen scholen ook behoefte is aan tekentafels. Daar is door ons volmondig 'ja' op gezegd. Deze zijn dringend nodig voor het technieklokaal van LBO Witsanti.

Stichting Corantijn is al meer dan een jaar naar dit type tafels op zoek.

Onze dank gaat uit naar de organisatie van de school voor de samenwerking en naar een ieder die hun kracht en enthousiasme heeft gegeven bij het laden van de container.


Marion van Berkum


Gebruikershulpmiddelen