nl:nieuwsitems:20200109_wings_of_support_rolstoelen

15.01.2020 Wings of Support helpt Stg Corantijn en v.v.

< ————————————————————————————— >
In augustus 2019 kwam Stichting Corantijn in contact met Wings of Support.
Wings of Support is een onafhankelijk, particulier initiatief van medewerk(st)ers van de KLM groep. Men helpt kinderen op de bestemmingen waar deze maatschappijen op vliegen.


Begin september vroeg Wings of Support hulp aan Stichting Corantijn in het vervoeren van een aantal rolstoelen naar Paramaribo, 10 stuks met een door Wings of Support aangewezen bestemming en 10 stuks waar Stichting Corantijn zelf een bestemming aan mag geven.Medio september zijn de rolstoelen door ons opgehaald en in oktober is het deel waaraan Wings of Support een bestemming heeft gegeven met onze container naar Suriname vervoerd.


Eind november arriveerde de container in Suriname.

Mr. Huber Stichting Mr. Huber Stichting Stichting Mytylschool Suriname Stichting Bethaljada
Na het uitladen konden begin december deze rolstoelen worden afgegeven aan de Mr. Huber Stichting, Stichting Mytylschool Suriname en Stichting Bethaljada.

Voor de resterende 10 rolstoelen is inmiddels ook een bestemming gevonden.

St. Vincentius Ziekenhuis, afdeling Neurologie Huize Ashiana
In de komende container vertrekken er vijf rolstoelen met de bestemming Huize Ashiana, een zorgcentrum voor de min- en onvermogende oudere, en vijf rolstoelen worden geschonken aan de afdeling neurologie in het St. Vincentius Ziekenhuis.

Bedankt Wings of Support voor het vertrouwen in ons en voor de schenking van rolstoelen.


Marion van Berkum


Gebruikershulpmiddelen